Publications

Packaging concepts play a key role in chocolate branding

Published on

Packaging concepts play a key role in chocolate branding (photo: Administrator)

Store internationale chokoladeproducenter bruger i stigende grad avancerede emballagekoncepter, når de skaber stærke varemærker til deres produkter. Kraft Foods, den næststørste chokoladeproducent i verden, ændrede fornyelig sit Aladdin Gold sortiment til et eksklusivt varemærke ved at lancere et nyt emballagekoncept. Stora Enso arbejdede i deres egenskab af leverandør af emballagematerialer tæt sammen med Kraft Foods om dette projekt.

New power brands and competition to stimulate the use of packaging boards

Published on

New power brands and competition to stimulate the use of packaging boards (photo: Administrator)

Stora Enso, Europas førende producent af kartonemballage, lancerer nye power brands Cupforma og Trayforma til markedet for bægre og bakker. På markedet for bægre satser selskabet på vækst inden for reklame- og "coffee-to-go"-produkter, hvorimod det største potentiale på markedet for bakker ligger i non-food segmentet. For at fremme design af non-food bakker har selskabet annonceret konkurrencen "Trayforma International Design Awards".

High tech acquisition marks Stora Enso Consumer Boards first step as a venture capitalist

Published on

High tech acquisition marks Stora Enso Consumer Boards first step as a venture capitalist (photo: Administrator)

Stora Enso Consumer Boards har med opkøbet af Activation AB påtaget sig en nu rolle som venturekapital-selskab. Activation AB er et svensk selskab, der specialiserer sig i cd-emballage og tilsvarende emballeringsmaskineri. Stora Enso Consumer Boards ønsker med sådanne opkøb at sætte fart i den teknologiske udvikling og skabe nye produktkoncepter i stærke videncentre.

Design world opens for board trays

Published on

Design world opens for board trays (photo: Administrator)

Emballage i form af bakker til promovering af designselskabers aktiviteter er i dag en hurtigt voksende forretning for Stora Enso Consumer Boards. Det nye kartonsortiment Trayforma vinder indpas specielt blandt europæiske designkoncerner, herunder det førende finske modehus Marimekko. Modehuset har lanceret nyskabende emballageløsninger til dets sortiment af klassiske skjorter.

Müsli cereal box without inner bag developed in Scandinavia

Published on

Müsli cereal box without inner bag developed in Scandinavia (photo: Administrator)

Stora Enso har sammen med samarbejdspartnere i Skandinavien udviklet en müsli-emballage, hvor det ikke er nødvendigt at bruge en lufttæt indvendig pose. Det er et koncept, der garanterer, at emballagen er lufttæt. Det svenske firma BioDoc er den første til at lancere det nye koncept til deres Magiform Müsli sortiment.