New battery now available in the retail trade

PRESSEMEDDELELSE
26. september 1996
Batteriet sladrer om strømmen

Er der nok strøm på batterierne i kameraet til at tage billeder ved festen? Hvornår skal batterierne i min discman udskiftes?
Nu findes der en ny type batterier på markedet, som giver svaret. En indbygget tester kontrollerer hurtigt og enkelt den resterende batteri kapacitet.

Det har hidtil været svært at vide, hvor længe batterierne varer. Batterier har en evne til at "løbe tør for strøm", når det er mest ubelejligt. Hvem har ikke en skuffe med gamle, halvdøde batterier derhjemme?
Det problem har Duracell nu løst med deres nye alkaliske
PowerCheck-batteri, som har en indbygget kapacitetstester. Ved at trykke på to punkter placeret henholdsvis på siden og i bunden af batteriet måles kapaciteten termokromatisk.
En gul indikator viser, hvor stor batteriets resterende
kapacitet er. Dette princip svarer nogenlunde til en benzinmåler i en bil. Hvis der er tilstrækkelig strøm på batteriet, stiger indikatoren til 100%, og hvis det er tomt, bliver indikatoren stående i bunden.
Først på markedet - Vi er først på markedet med denne type batterier, som oven i købet opfylder kriterierne for at bruge det nordiske svanemærke, siger salgsdirektør Jørgen Pilman fra Duracell Danmark A/S.
Det første PowerCheck-batteri er i det såkaldte penlight-format (AA), der er den normale størrelse til bl.a. kameraer og discmen, som repræsenterer ca. 70 procent af batterimarkedet. De andre størrelser lanceres i løbet af foråret 1997./ins

Billedtekst:
Det nye PowerCheck-batteri har en indbygget tester, som viser den resterende batterikapacitet. Dette princip kan sammenlignes med en benzinmåler i en bil.



Yderligere oplysninger kan fås hos:
Duracell Danmark A/S
Salgsdirektør Jørgen Pilman
Trade Marketing Manager: Flemming Bruun
Consumer Marketing Manager: Rikke Scheel-Larsen
Tlf.: 43 20 83 20
Fax: 43 45 82 02


Rating:

vote data

Feedback is not allowed / disabled for this press release.

Publications