Introduction of first on-battery tester

PRESSEMEDDELELSE
19. december 1995
Nyt batteri med indbygget tester

Duracell lancerer batterier med indbygget kapacitets-tester. PowerCheck, som metoden kaldes, gør det muligt når som helst og hvor som helst for brugeren at kontrollere, hvor meget strøm der er tilbage på batteriet .
Ved at trykke på to punkter på siden og i bunden af batteriet kan kapaciteten måles thermokromatisk.

Verdens første indbyggede batteritester til alkaliske batterier lanceres af batteriproducenten Duracell International. Ved hjælp af PowerCheck kan brugeren når som helst og hvor som helst kontrollere, hvor meget strøm, der er tilbage på batteriet.
For at aktivere testeren trykker man på to punkter henholdvis på siden og i bunden af batteriet. Modstanden i battericellen måles via en gul thermokromatisk indikator, der viser, hvor meget strøm der er tilbage
- lige som brændstofmåleren i en bil. Er der tilstrækkelig strøm på batteriet, stiger viseren til "Good" (God), men hvis der ikke er ret meget strøm tilbage indikeres "Replace" (Udskift).
Som de første batterier med PowerCheck lanceres AA-størrelsen på det amerikanske marked sidst på foråret 1996. I Europa kan AA Størrelsen fås fra sommeren 1996. PowerCheck til batterier af størrelserne AAA, C og D kommer på markedet i begyndelsen af 1997.
Tidligere har Duracell også været først med nye tiltag som f. eks introduktion af batteritester indbygget i batteripakningen og datomærkning af både batterier og emballage.
"Vi har forbedret levetid og ydeevne på vore alkaliske batterier med 70 procent i løbet af de sidste ti år, mens priserne i samme periode sammenlagt kun er steget med 25 procent", bemærker præsident Charles R. Perrin.
Duracell International Inc., som har hovedkontor i Bethel, Connecticut i USA, er blandt verdens førende producenter af alkaliske batterier af høj kvalitet og stor ydeevne. Virksomheden markedsfører også genopladelige nikkelmetalhydrid-batterier, litium-batterier og zink-luft-batterier. Batterierne sælges over hele verden - først og fremmest under varemærkenavnet Duracell.


For yderligere information kontakt:
Duracell Danmark A/S
Salgsdirektør Jørgen Pilman
Tel: 43 20 83 20








N.B. Denne tekst fås på diskette i 3,5" format (Word 5.1a), formateret for Macintosh eller PC.

Rating:

vote data

Feedback is not allowed / disabled for this press release.

Publications