SNICKERS EUROPE AB Basic Information march 2001

Snickers Europe AB utvikler, produserer og markedsfører funksjonelle yrkesklær for profesjonelle fagfolk og bedrifter. Selskapet finnes representert i 14 land i Europa gjennom selvstendige franchiseselskaper (Snickers Original).

Forretningsidé:
Snickers skal tilby profesjonelle fagfolk og selskaper funksjonelle og tiltalende yrkesplagg som høyner brukerens selvfølelse og yrkesstolthet, og som styrker bedriftens image og profil. Vi skal gjøre dette ved å utvikle og markedsføre unike produkter, service og distribusjon til priser som gjør oss lønnsomme og konkurransedyktige.

Marked: Europa
Salg i salgsleddet: 488 millioner kroner (2000).
Antall ansatte: totalt ca. 460 (2000).
Adm. dir. Terje Sand

Fremtidig målsetning:
Den positive utviklingen de siste årene med økt omsetning, spesielt på eksportmarkedene, fortsetter. Produktutviklingen, som har gjort Snickers til markedsleder, fortsetter. Snickers skal være markedets innovatør og ligge et steg foran konkurrentene.

Historikk:
Snickers Original ble grunnlagt i 1975 av elektrikeren Matti Viio. Hans forargelse ovenfor dårlige arbeidsklær fikk ham en dag til å gå hjem og designe sine egne plagg. I løpet av de første fem årene vokste selskapet med 100 prosent per år i Sverige. I 1980 var Snickers et velkjent varemerke som stod for kvalitet, nytenking og kundetilpasning. For å spre produktene utenfor Sverige ble Snickers Europe AB grunnlagt som utviklingsselskap og franchisegiver. Franchiseselskapene styrer selv markedsføring, distribusjon og service på sine respektive markeder i henhold til gjeldende avtaler. Snickers Europe AB er ansvarlig for forretnings- og produktutvikling, produksjon, kvalitetskontroll og samordning av profilskapende markedsføring.


For ytterligere informasjon for lesere og potensielle kunder, kontakt:
Snickers Original A/S
Terje Sand
Postboks 108, Kalkbakken
N-0902 Oslo
Tlf: 22 16 72 10
Faks: 22 16 49 80
E-mail: kundeservice@snickers.no

Rating:

vote data

Feedback is not allowed / disabled for this press release.

Publications