Fire internationale udmærkelser for ny poselukkere.

/INS. Twixit! Seal & Pour er en ny poselukkere med låg og indbygget hellefunktion, der har bragt fremgange på messer både i Europa og i USA. Poselukkeren er designet af Split Vision Design, og produceres og markedsføres af Lindén International AB.

twixit! Seal & Pourløser et hverdagsproblem og er nem at bruge. Med en enkel teknik lukker man for  en pose med t ex mel, sukker, gryn, eller müesli.  Gennem at åbne det indbyggede låget kan man dosere og helle indholdet ud.

Vinnare på Ambiente, i Frankfurt  7-11 februari 2014

På AMBIENTE- messen i Frankfurt 2014 har Seal & Pour blevet udset som en av 30 vindere i konkurrencen ”Design Plus”. De udvalgte produkterne vil blive præsenteret på messen som starter fredagen den 7. februar.

I Oktober 2013 blev twixit! Seal & Pour tildelt en speciel udmærkelse som en af fire blandt 172 specielt udvalgte produkter i HOST Smart Label 2013, under messen Host 2013 i Milano.

twixit! Seal & Pour er også udset som en av tre finalister i Plastforums konkurrence "Plastovationer Award 2013".  Prisen går til firmaer som på en enestående måde udviklet eller videreudviklet en funktionel og interessant produkt eller detalje.

Finalist i Chicago i marts

Rækken af udmærkelser fortsætter i Chicago, i marts 2014. IHA, International Housewares Association har udset twixit! Seal & Pour som finalist i "Housewares Design Award.

Billedtekst 1: Gennem at åbne det indbyggede låget kan man dosere/helle indholdet ud. © Lindén International

Billedtekst 2: Med twixit! Seal & Pour heller man nemt indholdet ud fra poserne. © Lindén International

Lindén International udstiller sine produkter på messen Ambiente i Frankfurt 7-11 februar 2014, i Hall 6.1 stand D20B.

Mere information

Jens Sørensen, +46370695533, jens.sorensen@lindenint.se
Bestil gerne et prøve: info@lindenint.se.

Klik for at se video: http://www.lindenint.se/1/sv/promotionfilmer/promotionfilmer.php

Om Lindén International
Lindén International blev grundlagt 1932. Ved vore produktions fabriker i Motala och Värnamo, Sverige,  er vi totalt ca. 60 medarbejdere. Omdrejningen er ca. 100 mil. SEK. Udover det skandinaviske markedet eksporterer vi til 25-tallet lande. Vi har desuden etableret datterselskaber i Minneapolis, USA og i St. Petersborg i Rusland.

Press release images


Durch Öffnen des eingebauten Verschlusses lässt sich der Tüteninhalt dosiert ausschütten. ©Lindén International AB

Mit twixit! Seal & Pour lässt sich der Inhalt leicht aus den Tüten schütten. ©Lindén International AB

Rating:

vote data

Let us know if you are going to use this press release. Thank you!

Publications