Scandinavian market and product manager

PRESSEMELDING
26 august 1996
Ny nordisk produkt- og
markedsføringssjef for Toshiba PC

For å effektivisere virksomheten og minske avstanden mellom produkter og marked, satser Toshiba PC på å samordne sine aktiviteter under en felles sjef for de nordiske områdene.

Det er Christer Lindström som er blitt utpekt til nordisk produkt- og markedsføringssjef for Toshiba PC. Han har nettopp kommet fra svenske Compaq hvor han hadde lignende oppgaver.
Christer Lindström, som har lang erfaring innen databransjen, har tidligere arbeidet hos bl.a. PC-foretaket AST og før det med programvarevirksomhet og systemutvikling på minidatasiden.
Han kommer til å arbeide direkte under Toshiba PCs administrerende direktør for Norden, Anders Bley, og i tillegg være medlem av den nordiske ledergruppen.
- Det finnes mange likheter mellom de nordiske markedene for personlige datamaskiner, de kan derfor samordnes på en kostnadseffektiv måte, uttaler Christer Lindström.
Toshiba PC har drøye 40 ansatte i Norden, hvorav halvparten er i Sverige. Den nordiske omsetningen er på 650 millioner svenske kroner, av dette omsettes 255 millioner i Sverige./ins


Bildtekst:
Christer Lindström, ny nordisk produkt- og markedsføringssjef for Toshiba PC.


For ytterligere informasjon:
Toshiba PC, Christer Lindström
Box 1374, 171 27 Solna, tlf. +46 8 734 33 75
Mobil fax 0708 34 33 76, mobil 0708 34 33 75
e-mail christer.l@toshiba.euromail.se
Internet: www.toshiba.se


Rating:

vote data

Feedback is not allowed / disabled for this press release.

Publications