Flexible and efficient cleaning of construction sites

En feievalse for gravemaskiner, traktorgravere og andre anleggsmaskiner skal nå forenkle rengjøringsarbeidet på bakken og steder som er vanskelige å komme til. Utstyret, som bygger på en hydrauldrevet roterende børste, er i første hånd tiltenkt grovfeiing i forbindelse med graving og sprengning. Den kan også brukes til rengjøring av containere og togvogner eller til feiing av f.eks. jernbanespor, støybeskyttelse og vegger, ifølge Holms Industri AB i Motala i Sverige.

Det nye feiesystemet, som kalles Compact, er utviklet som et kompliment til selskapets store feiemaskiner til bruk på veier, flyplasser, industriområder m.m.
- En gravemaskin med feievalse kan utføre mange rengjøringsoppgaver raskere og enklere enn nåværende utstyr. Ikke minst hydraularmens rekkevidde gjør at man kommer til steder som ellers er vanskelige å gjøre rent, sier Henry Sandström, administrerende direktør ved Holms Industri AB.
Feievalsen kan leveres i valgfri størrelse fra 0,6 til 2,0 m arbeidsbredde. Børsten er 900 mm i diameter og standardversjonen er produsert i polypropylen. Den kan også leveres som duskbørste, børste av plast og stål eller som spesialbørste for feiing mellom togspor. Festing av maskinen kan tilpasses de fleste typer skuffefester.
Vekten med standardbørste oppgis å være 70 kg pluss 80 kg per meter arbeidsbredde. Som standard leveres utstyret uten innfesting og hydraulslanger./ins

Bildetekst:
En feievalse for gravemaskiner skal nå forenkle feiing og rengjøring i forbindelse med f.eks. graving, sprengningsarbeid eller rengjøring av togvogner/containere.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Holms Industri AB, Torbjörn Dahl
Box 924
S-591 29 Motala
Sverige
Tel: +46 141 22 41 00
Faks: +46 141 22 41 90

Volvo Maskin Norge AS
Tor Lund
Postboks 603
N-1411 Kolbotn
Tel: 66 80 81 40
Faks: 66 80 67 53

Press release images


Flexible and efficient cleaning of construction sites

Rating:

vote data

Feedback is not allowed / disabled for this press release.

Publications