Reliable hydraulic motor meeting ISO standard for mobile applications

Kan ses på: Lastbil 2002 på Elmia-messen i Jönköping. Stand: U:531 (udendørsområdet) 22.-25. august. Den internationale motormesse i Hannover (IAA). Stand: A:39. Hal 26. 12.-19. september. Nu lanceres en ny hydraulikmotorfamilie, som er udviklet i henhold til ISO-standarden. Motoren har små indbygningsmål og et højt startmoment, hvilket ifølge den svenske producent Sunfab Hydraulics gør den egnet til montering i mobile systemer. ISO-motoren er efter sigende meget driftsikker, ligesom den har en høj virkningsgrad. Den bygger på virksomhedens egen tekniske løsning med vinklet aksel, den såkaldte "bent-axis". Denne sikrer et kompakt design, få bevægelige dele og lave lejebelastninger. Motoren har op til syv sfæriske stempler, der skal give pulsationsfri motorgang, højt tryk og høje omdrejningstal i for eksempel mobile presser og aggregater.

- Den nye konstruktion bygger på den SCM-motor, som vi tidligere lancerede på det amerikanske marked, og som vakte stor interesse, fortæller Mikael Perman, udviklings- og konstruktionschef på Sunfab Hydraulics i Hudiksvall. Vi har blandt andet udviklet en ny leje- og tætningsløsning, hvor alle mål og tolerancer angives i millimeter. Maskinproducenter er en vigtig målgruppe, men vi ser også et stort potentiale i eftersalgsmarkedet i Europa, hvor det nye produkt kan erstatte ældre motorløsninger.

Motoren er robust, har konisk rulleleje og fast deplacement, og den fås i størrelser fra 12-108 ccm pr. omdrejning. Motoren er lagervare, men kan også tilpasses forskellige anvendelsesområder. Motoren er efter sigende hurtig at installere - med en præcisionsfremstillet tilslutningslås opnås optimal ydeevne og høj slidstyrke.

Sunfab Hydraulics udvikler, konstruerer og markedsfører hydraulikmotorer og hydraulikpumper med lastvognsmarkederne som den primære målgruppe. Virksomheden har 60 ansatte og en omsætning på 90 millioner, og den er repræsenteret i 35 lande.


Hvis du ønsker flere oplysninger, kan du kontakte:

Sunfab AB, Mikael Perman, utvecklings- och konstruktionschef
Box 1094, SE-824 12 Hudiksvall
Tlf.: +46 650 367 15. Fax: +46 650 367 27
Mobil: +46 70 301 01 75
E-mail: mikael.p@sunfab.se
Hjemmeside: www.sunfab.se

Press release images


Reliable hydraulic motor meeting ISO standard for mobile applications

Rating:

vote data

Feedback is not allowed / disabled for this press release.

Publications