Cut-to-length stainless steel hollow sections measure up to Tetra Paks requirements

RØR 2002 VAREMESSE Düsseldorf, 8-12. april, 2002 Stand #B40 Tetra Pak, en førende producent af maskiner til emballering af flydende fødevarer, har valgt Stalatube Oys rustfri stålrør i hulprofil til rammekonstruktionerne til deres emballeringsmaskiner. Omkostnings-effektivitet og fleksibilitet i forbindelse med installation er blandt de bedste egenskaber ved Stalatubes rørprofiler.

Rustfri stålrør i hulprofil skåret til efter specialmål direkte på produktionslinien giver mulighed for en lang række konstruktionsløsninger. Metoden, der er udviklet af det finske selskab Stalatube Oy, er særdeles velegnet til konstruktionerne i emballeringsmaskiner til flydende fødevarer.

"Vi gik over til at bruge rustfri stålrør for mere end ti år siden. Alene hygiejneaspektet gør dem langt bedre egnet end rør af kulstofstål," siger Lars Johannesson, der er ansvarlig for produktionen på Tetra Paks fabrik i Lund, Sverige. "Vi så på flere forskellige muligheder til netop vort formål og valgte til slut de rustfri stålrør i hulprofiler, der fremstilles i Finland. Stalatube lever bedst op til vores kvalitetskrav og tolerancekrav."

Tetra Paks rammekonstruktioner leveres som delelmenter af underleverandører. "Vi samler maskinerne ud fra fem forskellige moduler, som vi får leveret klar til samling," forklarer Johannesson.

Takket være Stalatubes specialmålsservice for rustfri stålsektioner undgår Tetra Pak afskæringsspild. Metoden gør det også muligt at tilskære i specielle vinkler. Ved hjælp af præcisionsskæring kan man opnå tolerancer på ±1 mm. Samlingen af rammen kan finde sted, så snart stålsektionerne leveres hos kunden.

"At skære kvadratiske rustfri stålrør i den korrekte længde direkte på produktionslinien er en smart og omkostnings-effektiv løsning. Omkostningerne ved at skære rør i specificerede længder on-line er kun en brøkdel af omkostningerne ved at tilpasse standardlængder internt," siger Jussi Aro, marketingchef i Stalatube Oy.

Tetra Pak er især glade for den service, som Stalatube Oy tilbyder i form af tilskæring efter specialmål. "Hvis vore leverandører købte deres rustfri stålrør i standard 6 m rør, skulle de investere i dyrt skæreudstyr, der uvægerligt ville påvirke de samlede omkostninger. At bruge denne specialmålsservice fra et specialfirma er den bedste løsning for os," understreger Lars Johannesson.


Oplysninger om selskabet:
Stalatube Oy er en del af den finske Stala-koncern, der blev stiftet i 1972, med hovedkontor og produktionsanlæg i Lahti, Finland. Selskabet eksporterer til 35 lande og har salgskontorer i Holland og USA. Årsproduktionen er på 25.000 tons.

Yderligere oplysninger kan fås ved at kontakte:

Stalatube Oy
Adm. direktør Jan Christiansen
Marketingchef Jussi Aro
Taivalkatu 7
FIN-15170 Lahti
Tlf.: +358 3 882 190
Fax: +358 3 882 1914
e-mail: jan.christiansen@stala.com / jussi.aro@stala.com
www.stala.com

Stalatube B.V.
Touwslagerij 13
NL-4762 AT Zevenbergen
Tlf.: +31 168 325 777
Fax: +31 168 325 778

Stala Inc.
P.O.Box 210
Bryn Mawr, PA
19010-0210
U.S.A
Tlf.: +1 610 525 7706
Fax: +1 610 525 5717

Press release images


Cut-to-length stainless steel hollow sections measure up to Tetra Paks requirements

Cut-to-length stainless steel hollow sections measure up to Tetra Paks requirements

Rating:

vote data

Feedback is not allowed / disabled for this press release.

Publications