Publications

Small pumps challenge established giants

Published on

Air-powered pumps increase profitability and improve the printing press environment

Published on

Air-powered pumps increase profitability and improve the printing press environment (photo: Administrator)

Indførselstiden til trykpresser kan reduceres med en ny teknik fra PIAB. Hurtigt reagerende, støjsvage og miljøvenlige trykluftdrevne pumper kan bruges i hele trykprocessen og i efterbehandlingen, mener firmaet. De giver hurtigere håndtering og mere effektiv udnyttelse af trykpresserne og dermed en bedre driftsøkonomi.

A new series of vacuum conveyors to the USDA standard

Published on

A new series of vacuum conveyors to the USDA standard (photo: Administrator)

En ny serie vakuumtransportører, der er fremstillet i henhold til USDA- standarder, er udviklet af vakuumteknikfirmaet PIAB. Serien er beregnet til at opfylde markedets stigende krav om procesudstyr inden for levnedsmiddel- og medicinalindustrien.

Flexible suction cup for material handling reduces lead times and has a longer operating life

Published on

Flexible suction cup for material handling reduces lead times and has a longer operating life (photo: Administrator)

Sugekoppen B52P fra PIAB er beregnet til at løfte produkter med både ujævn og glat overfladestruktur inden for eksempelvis bil-, emballage-, trævare- og hvidevareindustrien. Levetiden forøges angivelig markant takket være en egenudviklet sugekop fremstillet i to slags polyurethanplast. Overdelen - bælgen - med hårdhedsgraden 60 shore giver styrke og sørger for, at sugekoppen nemt tilpasser sig højdevariationer. Læben bliver meget fleksibel - med en hårdhedsgrad på kun 30 shore - og kan nemt tilpasses eksempelvis kasser, plader eller dåser.

Compressed air-driven vacuum pump combines increased productivity with reliable performance

Published on

Compressed air-driven vacuum pump combines increased productivity with reliable performance (photo: Administrator)

Nu fås en trykluftdrevet vakuumpumpe, specielt udviklet til industrielle processer, som kræver stort flow og kraftigt vakuum. Classic MP-pumpen, som efter sigende er let at styre, energibesparende, driftsikker og så godt som vedligeholdelsesfri, er både beregnet til indbygning i maskiner til monterings-, emballerings- og automationsprocesser og til fritstående anlæg eksempelvis inden for den grafiske industri.