Risk capital investors exchange insider tips via the Internet

Investorer med risikovillig kapital kan nu mødes på Internettet og udveksle insidertip om aktieplaceringer i innovative virksomheder. Interesserede kan desuden stille spørgsmål i såkaldte Live Hearings til en virksomhedsledelse og få svar direkte på skærmen.

Virksomheden Venture Capital World startede for et år siden markedspladsen www.vcworld.com på Internettet, hvor innovatører med nye forretningsideer og investorer med risikovillig kapital kan mødes.
Nu tager de det næste skridt med Insider Tips, der er Web-sider, hvor investorer kan rådgive hinanden, udveksle informationer og diskutere forskellige aktieplaceringer.
-Det nye sats, som nu lanceres globalt, har hurtig høstet stor succes. Alene i Sverige henter ca. 15.000 personer i døgnet oplysninger, siger Claes Settergren, der er administrerende direktør for Venture Capital World.
Der er allerede blevet afholdt direkte Live Hearings med IT-virksomheden Euroseek og datakommunikationsvirksomheden Cetronic, mens der er én i gang med bl.a. Biosys, som arbejder med medicinsk teknik.

Billedtekst:


Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Venture Capital World, Claes Settergren,
P.O. Box 53 232, S-400 16 Göteborg,
tlf.: +46-31-15 10 90 eller +46-708-814 930,
fax: +46-31-15 75 20, e-post: staff@vcworld.com
Web-sted: www.vcworld.com

Press release images


Risk capital investors exchange insider tips via the Internet

Risk capital investors exchange insider tips via the Internet

Rating:

vote data

Feedback is not allowed / disabled for this press release.

Publications