New range of enclosures for protection of electronic equipment

Den finske bedriften, Ensto Control,lanserer nå en ny serie kapslinger i plast, kalt Ensto Cubo O. Serien, som er den siste tilføyelsen til bedriftens omfattende utvalg av plast- og metallkapslinger, oppgis å være den første i verden som tilfredsstiller alle viktige standarder og sikkerhetsnormer, inklusive de seneste Cenelec-forskriftene.

- Den utvidede Ensto Cubo-serien utgjør markedets mest omfattende kapslingsprogram, noe som gjør det lettere å velge en passende kapsling uavhengig av applikasjon. Produktene er utviklet for å tilfredsstille nåværende og fremtidige kunders krav. Resultatet er et meget fleksibelt og brukervennlig produkt som tilfredsstiller både de høyeste tekniske standardene og de siste designtrendene, sier Johnny Lindström fra Oy Ensto Control Ab i Borgå, Finland.
Målsettingen med kapslingene er å beskytte følsomt elektronisk, elektrisk og pneumatisk utstyr fra forskjellige typer belastninger, fuktighet osv. Den nye Ensto Cubo serien er i standardutførelse sprøytestøpt i resirkulert grå og gjennomsiktlig polykarbonat eller ABS-plast. Den nye Ensto Cubo-serien finnes i syv standardstørrelser, fra 200x200 mm til 400x600 mm, og den seneste sprøytestøpingsteknologi som brukes i produksjonen, innebærer en høy IP tetthetsgrad.

Fleksibel design
Kapslingenes dimensjoner er kompatible med de fleste applikasjoner på markedet. Takket være den fleksible designen kan kapslingene skreddersys i henhold til spesielle krav. Små og mellomstore serier kan bearbeides med CNC-styrte maskiner, og ved store serier kan deler i sprøytestøpingen byttes ut for å gi plass til utstansning osv.
Kapslingene kan også beskyttes ved å belegge innsiden med et ledende lag av miljøvennlig, vannløselig spredende middel. Eksempler på andre spesielle behandlingsmåter er forhåndsmontering av elektromekaniske komponenter, farging, og trykking av logoer, instruksjonstekster eller bilder.
I Ensto Cubo-serien inngår også et stort utvalg av kapslinger og skap i termoplast, aluminium, stål og rustfritt stål. De finnes i mange forskjellige standardversjoner, men kan også spesialtilpasses etter kundens ønsker.



For tilleggsopplysninger, ta kontakt med:
Oy Ensto Control Ab
v/Johnny Lindström
P.O.Box 77
FIN-06101 Borgå
Tel. +358 204 76 21, Fax: +358 204 76 2516
E-mail: johnny.lindstrom@ensto.fi

Ensto Component AS
Postboks 80
N-1214 Oslo
Tlf. 22 62 16 30, Fax: 22 62 19 48

Press release images


New range of enclosures for protection of electronic equipment

Rating:

vote data

Feedback is not allowed / disabled for this press release.

Publications